Oudervriendelijke school 2015-2016

In 2012 waren wij de allereerste technische school die van de vereniging van Vlaamse oudercomités (VCOV) het label oudervriendelijke school kreeg. Het label geldt 3 jaar lang. Nu, in 2016, kregen we opnieuw hetzelfde label dankzij onze volgehouden inspanningen op het vlak van ouderparticipatie.

Het Label Oudervriendelijke School is een primeur in Vlaanderen. Het label wordt overhandigd aan oudervriendelijke scholen. Een onafhankelijke commissie beoordeelt dat op basis van een dossier en een schoolbezoek. Het label vormt dus het ideale uithangbord voor een school, want het is een erkenning die komt van ouders zelf. De volledige nota met heel concrete informatie over wat het certificaat inhoudt, kan je hier lezen: link.

vcov2016klein[klik op de afbeelding voor een grotere versie]
Mevrouw Carmen Chezzi van de VCOV kwam op bezoek om het label mét felicitaties officieel te overhandigen aan de directie en een vertegenwoordiger van ons eigen oudercomité. Overbodig om te zeggen maar we laten het toch even vallen: we zijn trots zijn op de hernieuwde erkenning.